Wie ben ik?

Mijn naam is Heleen Scherphof. Als leerkracht heb ik ruime ervaring in het begeleiden van kinderen en ouders. In 2011 heb ik de keuze gemaakt om me te richten op het coachen en ben naast het onderwijs een eigen coach&trainingspraktijk gestart. De Post-HBO opleiding Coaching heb ik gevolgd bij de CHE Transfer.

Mijn visie is dat ieder mens uniek is, met eigen gedachten verlangens en gevoelens. Vanuit deze visie coach ik volwassenen en kinderen. Als christen hecht ik grote waarde aan het uniek zijn. Ieder mag op zijn tijd en wijze een stapje verder komen. Hiervoor hanteer ik  verschillende coachtechnieken en methodes, waaronder Contextueel Coachen, Socratisch Coachen, Kids Skills en Ontwikkelingsgericht coachen. Dit alles door het zelfsturend coachen van de coachee. We zoeken samen naar oplossingen om een stapje verder te komen.

Mijn passie is wandelen en in contact zijn met God en de mensen om me heen. In 2015 ben ik begonnen met wandelevents te organiseren voor vrouwen. Het is prachtig om te zien hoe vrouwen door samen te wandelen en te praten zichzelf beter leren kennen en zo ook in hun geloofsleven een stapje verder komen.

Naast wandelen en coachen mag ik ook spreken op vrouwendagen, -conferenties en andere samenkomsten. Hoe kan ik mezelf én de ander een stapje verder laten groeien in het geloof.