WANDELEN

Wandelcoaching

Samen wandelen brengt je dichter tot elkaar.
Wandelen geeft je tijd om jezelf te leren ontdekken. In de gesprekken die we tijdens het wandelen voeren, heb je de tijd om na te denken. Doordat je elkaar niet aan kijkt, maar wandelt en om kijkt waar je loopt, kun je je gedachten makkelijk de vrije loop laten gaan en kom je dichter bij jezelf: ‘Wat wil ik nu? Waar sta ik voor?’ Het geeft rust en ontspanning.
In de natuur gebruiken we de materialen die we onderweg vinden om mee te coachen en te ‘bomen’. Metaforen vinden we genoeg in de natuur. We associëren, divergeren en halen de natuur in onze belevingswereld.

Plaats en kosten
Wandelcoaching doen we het liefst in een natuurrijke omgeving. Dit kan een bos of ander natuurgebied zijn. Samen bespreken we de plaats waar we gaan wandelen.
De eerste 15 km (vanaf Vriezenveen) horen bij de coachprijs, wil je verder weg, dan komt er een kilometervergoeding bij.
De standaard vergoeding is €75,- per coachsessie, dit is in de natuur 1 – 1 ½ uur, ongeveer 3 – 6 km wandelen (afhankelijk van het wandeltempo).

Wandelcoaching in groepen

Wie houdt er niet van kletsen, wandelen, elkaar ontmoeten en heerlijk samen zijn? Dit zijn ingrediënten voor een workshop wandelcoaching in groepen.

Onderwerpen

 • Wie ben ik?
 • Wie ben ik t.o.v. mijn omgeving?
 • Ik en mijn geloof
 • Ik en mijn vriend(in)
 • Vriendschap, wandelen met je vriend(in) en elkaar nog beter leren kennen
 • Compassion, bewogenheid
 • Gods stem verstaan
 • ….. eigen inbreng

De wandelsessies worden gehouden in een nabijgelegen bos. (bijv. Engbertsdijksvenen; Nutter, bij Vasse; Zenderen; Mander) We verzamelen ons bij een restaurant en gaan dan als groep een individuele (of in tweetallen) wandeltocht maken. Onderweg krijg je opdrachten waarover je na kunt denken. Hierdoor ga dieper op het onderwerp in.

Bij het aanmelden van een complete groep kan er een afspraak gepland worden. Voor een vastgestelde wandelcoachsessie kunnen mensen zich individueel aanmelden.

De data en het doorgaan van de wandeltocht zijn afhankelijk van de vordering rond Covid19 en de maatregelen die getroffen worden.

 • Zaterdag  22 januari 2022. 13.30 uur
  Start: Molen van Bels, Bergweg 9, Vasse
  Thema: bewogenheid, hoe kun je bewogen en betrokken zijn bij mensen om je heen of ver(der) weg?
 • Zaterdag 19 februari 2022, 13.30 uur
  Thema: Vol verwachting
 • Zaterdag 19 maart 2022, 13.30 uur
  Thema: wordt later bekend gemaakt
 • Stiltewandeling: zaterdag 16 april 2022, 13.30 uur.
  Start RK kerk Zenderen.
  We wandelen deze middag in stilte en staan stil bij de 7 keer dat Jezus bloed gevloeid heeft. Er zijn 7 momenten waarop we luisteren en stil zijn, nadenkend over wat Jezus voor ons gedaan heeft.

We starten om 13.30 uur (of 19.00 uur in de zomer). De wandeling is ongeveer 7 à 8 km. Onderweg maken we een tussenstop waarin we koffie/thee kunnen nuttigen. De kosten voor een wandeling zijn € 10,– p/p.

Wandelweekend

Samen wandelen met vriendinnen…
Samen jezelf en de ander leren kennen…
Samen God ontdekken en ontmoeten…

Een weekend lang lekker weg met andere vrouwen. Het vrouwenweekend wordt elk jaar in een ander gebied georganiseerd. We zijn al in de Ardennen, in Zuid-Limburg en in het Teutoburgerwald, Duitsland geweest.

Het thema voor 2020 was : MOEDIG OP WEG, wandelend met koningin Esther
Voor meer informatie zie ook www.facebook.com/walking4you

Data:

Voor 2022 staat geen wandelweekend gepland, i.v.m. de onzekerheid rond de Covid19 maatregelen. 
In 2022 wordt er besloten of en wanneer er een nieuw wandelweekend wordt gepland.

De kosten voor het weekend zijn: € 199,-  Hierbij zijn de volgende kosten inbegrepen: welkomstdrankje, 2 overnachtingen, ontbijt en lunch op zaterdag en zondag, diner op zaterdag, koffie/thee, hapje en drankje op vrijdag-/ zaterdagavond.

 • Een bedrag van 50 euro betaal je altijd.
 • Bij annulering binnen één maand voor de start van het weekend betaal je 100%.

Sfeerimpressie

bekijk foto's van eerdere wandelweekenden